Inschrijven

Inschrijvingsprocedure voor  nieuwe leden

Van 7 september tot 27 september 2020 zijn al onze lessen gratis. Iedereen start de eerste les met het basisniveau. Om te mogen deelnemen aan de groepen met ervaring en gevorderden, moet je aan een aantal criteria voldoen. Meer info hierover kan u verkrijgen via onze lesgevers.

Vanaf 27 september kan u inschrijven en het lidgeld betalen via onderstaande link. Indien dit niet lukt of indien de groep volzet is, kan u een bericht sturen via onderstaand formulier

vanaf zondag 27 september 2020

Inschrijvingsprocedure indien u reeds lid bent

U heeft recht op een voor-inschrijving met korting (via bovenstaande link), van 1 augustus tot ten laatste 16 september 2019. Er kan enkel ingeschreven worden voor het basisniveau. Iedereen start de eerste les met het basisniveau. De leden van Studio Adagio, Urban District en Wedstrijdgroep Tumbling en Trampoline kunnen zich onmiddellijk voor deze groepen inschrijven. 

Om te mogen deelnemen aan de groepen met ervaring en gevorderden, moet je aan een aantal criteria voldoen. Meer info hierover kan u verkrijgen via onze lesgevers. 

Indien het inschrijven niet lukt of indien de groep volzet is, kan u een bericht sturen via onderstaand formulier;

vanaf zaterdag 1 augustus 2020

Inschrijvingsgeld

Een volledig schooljaar, één les per week:

180 Euro

Een volledig schooljaar, twee lessen per week:

180 Euro + 90 Euro = 270 Euro

Een volledig schooljaar, drie lessen per week:

180 Euro + 90 Euro + 90 Euro = 360 Euro

Een volledig schooljaar, vier lessen per week:

360 Euro (een vierde les is gratis)

Een volledig schooljaar, vijf lessen per week:

360 Euro (een vierde en vijfde les is gratis)

Een volledig schooljaar, zes lessen per week:

360 Euro (een vierde, vijfde en zesde les is gratis)

Bij Gym en Dans geniet je ook van een gezinskorting: tweede en volgende leden van eenzelfde gezin mogen €10 aftrekken van het totaal bedrag

‚Äč

Was je het vorige schooljaar reeds lid bij Gym en Dans dan heb je recht op een fikse korting, bij herinschrijving. Door de Coronacrisis was Gym en Dans gesloten van half maart tot juni. Jullie hebben dus drie maanden niet kunnen gymmen en/of dansen. Indien je, je inschrijft voor 21 september 2020, krijg je een korting van 20% op het totaalbedrag. 

Inschrijvingsgeld wanneer je later inschrijft

Neem via onderstaand formulier contact  met ons op indien u een vraag heeft over inschrijven

Verzekering

Al onze leden zijn, na het betalen van het lidgeld, verzekerd door de ‘Gymnastiek Federatie Vlaanderen vzw’ (Gymfed) bij Ethias verzekeringen.