Studio Adagio

De verschillende afdelingen van Studio Adagio brengen Gymnastiek en Dans op top-niveau en beogen een professionele/semi-professionele uitstraling! De leden trainen drie tot vier maal per week. Daarnaast oefenen ze dagelijks thuis om hun lenigheid en kracht te onderhouden. De trainingen omvatten zowel klassieke als moderne dans en acrobatie. Er wordt hard gewerkt maar de passie voor dans staat centraal. Dansers van Studio Adagio nemen deel aan wedstrijden en demonstraties. Ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg. In 2019 namen ze deel aan Belgium's Got Talent. In deze ijzersterke wedstrijd, waar toch heel wat dansgroepen aan deelnamen, slaagde ze erin om een finaleplaats te bemachtigen. De juniors namen dit jaar deel aan de wedstrijden van Dance Waves. Voor vijf van de negen meisjes was het hun eerste wedstrijd. Ze behaalden onmiddellijk een eerste plaats en later hoorden ze het geweldig nieuws dat ze met hun dans de hoogste score van de dag behaalden. De kids van Adagio behaalden in 2018 een finale plaats bij Dance Waves.  

Docent en Choreograaf

Gerda Vermeren

richtte in 1990 Gym en Dans op. Twee jaar later creëerde ze de selectie-afdeling Studio Adagio. Gerda is vooral bekend om haar in het oog springende choreografieën waarbij gymnastische bewegingen en dans mooi gecombineerd worden. Haar creativiteit kent geen grenzen.

 

Ze zet zich enorm in voor haar dansers en doceert met passie. Als danser kan je bij haar de grootste uitdagingen verwachten.

 

Gerda is psychotherapeut van beroep maar behaalde daarnaast heel wat diploma's als Gymnastiek en Dansdocent.

Ze volgde eveneens verschillende binnenlandse en buitenlandse stages. In Nederland, Tsjechië, Rusland en Finland volgde ze Ritmische Gymnastiek en Aesthetic Group Gymnastics. Ze volgde meer dan 10 jaar moderne dans bij Julio Enrique Rivera, een Amerikaanse choreograaf die doceerde bij Alvin Ailey

Meer info

 

Wens je meer informatie omtrent optredens of wil je graag lid worden van Studio Adagio, neem dan contact op met Gerda Vermeren:

mail: gerda_vermeren@hotmail.com

GSM: 0475/89 26 70

Gastdocent en Visagist

Jana Ceulemans

Jana is de dochter van Gerda en deelt de passie van haar moeder. Ze is internationaal jurylid Aesthetic Group Gymnastics. Eén keer per week komt ze langs en biedt ze extra ondersteuning. 

 

Jana is visagist. Op demonstraties en wedstrijden verzorgt ze de make-up van de dansers tot in de puntjes!


Studio Adagio

Met deze act behaalde Studio Adagio de finale bij Belgium's Got Talent 2019.

De act van Studio Adagio tijdens de finale van Belgium's Got Talent 2019.Studio Adagio Junior

Met deze dans behaalde Studio Adagio Junior de eerste plaats en hoogste score van de dag bij Dance Waves Competitions.Studio Adagio Kids

Foto van het poppendansje waarmee de meisjes een finaleplaats behaalden bij Dance Waves Competitions